El Museu d’Etnologia continua amb les seues exposicions més valencianes

El Museu d’Etnologia continua amb les seues exposicions més valencianes

El Museu d’Etnologia de la Diputació de València ha començat el nou any amb dos de les seues exposicions més valencianes, “Faixa roja, faixa blava. La pilota valenciana” i “el secà i la muntaya” que mostren l’esport i la tradició de València.

‘Faixa roja, faixa blava’ va ser inaugurada el passat mes de novembre i té com a objectiu explicar de manera clara i atractiva les bases fonamentals de l’esport, presentant, així mateix, el tema de la pilota d’una forma didàctica per a atraure al gran público.Con un material exposat que consta de panells informatius, l’exposició compte també amb una reproducció d’una escultura de Manuel Boix, maquetes d’espais de jocs, cartelería, documents històrics, diversos tipus de pilotes i material audiovisual.Por la seua part, tot aquell que s’acoste al museu de la Diputació també podrà visitar l’exposició permanent ‘el secà i la muntanya’, formada per peces d’extraordinària colecci.

Ací tens tots el detalls de les mostres.

Etiquetas

Si te gusta el artículo, ¡compártelo!!

Sobre el autor

Author Gravatar
La Dipu En la Red

Artículos relacionados