Este divendres, jornada literària en el MuVIM amb Santiago Posteguillo

Este divendres, jornada literària en el MuVIM amb Santiago Posteguillo

Este pròxim divendres 11 d’abril, a les 19.30h, en el Museu Valencià de la Il.lustració i la Modernitat (MUVIM) , tindrà lloc la primera edició de les Jornades Literàries de la Institució Alfons el Magnànim (IAM) , que comptaran amb la presència del famós escriptor i novel·lista valencià Santiago Posteguillo. 

Posteguillo és filòleg doctorat per la Universitat de València, i entre les seues obres podem destacar Circo Máximo, Los asesinos del emperador, La traición de Roma, Las legiones malditas o Africanus: el hijo del cónsul.

La Institució Alfons el Magnànim (IAM), en compliment dels seus objectius fundacionals d’estudiar i difondre la cultura en els àmbits d’interés valencià, espanyol i universal i promoure activitats de projecció social de les humanitats en aquells temes que siguen d’interés general per a la societat valenciana, proposa la realització d’estes Jornades Literàries bimensuals.

Entrada lliure. Aforament limitat.

Etiquetas

Si te gusta el artículo, ¡compártelo!!

Sobre el autor

Author Gravatar
La Dipu En la Red

Artículos relacionados