Fira de sensibilització i conscienciació ambiental a Bellreguard

Fira de sensibilització i  conscienciació ambiental a Bellreguard

Hui tindrà lloc al passeig marítim de la platja de Bellreguard,  una fira de sensibilització i  conscienciació ambiental que organitza el servei de Medi Ambient de la Diputació amb col·laboració de l’Ajuntament de Bellreguard, dins la campanya pilot “Per unes Platges Sostenibles” que està duent-se a terme en 10 dels municipis de la província, que utilitzen el servei de neteja de platges de Diputació.

La fira consistirà en la realització d’uns tallers mediambientals dirigits a  tots els xiquets que estiguen en la platja i als escolars del municipi i dels voltants. Es  faran diversos experiments per adonar-se de la importància de l’ozó i de protegir-se adequadament de la radiació; es tractarà el canvi climàtic , la desertització…. ens aproparem a l’ecosistema marí, valorant la importància del servici de neteja de platges, la necessitat  que el ciutadà s’implique en el manteniment d’estes, el valor de les dunes, què cal fer si ens pica una medusa.. i,  es familiartitzarem amb les algues… hi haurà fins i tot, un photocall divertidíssim on veurem que diria la platja si pogués  parlar…

Captura de pantalla 2014 07 08 a las 10.35.31 Fira de sensibilització i  conscienciació ambiental a Bellreguard

Etiquetas

Si te gusta el artículo, ¡compártelo!!

Sobre el autor

Author Gravatar
La Dipu En la Red

Artículos relacionados