La fira de sensibilització i conscienciació ambiental arriba demà a la Pobla dels Farnals

La fira de sensibilització i conscienciació ambiental arriba demà a la Pobla dels Farnals

Demà  dimarts 22 de juliol tindrà lloc al passeig marítim de la platja de la Pobla de Farnals, de 10 a 14 hores del matí una fira de sensibilització i  conscienciació ambiental que organitza el servei de Medi Ambient de la Diputació amb col· arriba laboració de l’Ajuntament de la Pobla de Farnals, dins la campanya pilot “Per unes Platges Sostenibles”

La fira consistirà en la realització d’uns tallers mediambientals dirigits a  tots els xiquets que estiguen en la platja i als escolars del municipi i dels voltants.

Es  faràn diversos experiments per adonar-se de la importància de l’ozó i de protegir-se adequadament de la radiació; es tractarà el canvi climàtic, la desertització…. ens aproparem a l’ecosistema marí, valorant la importància del servici de neteja de platges, la necessitat  que el ciutadà s’implique en el manteniment d’estes, el valor de les dunes, que cal fer si ens pica una medusa.. i es familiaritzem amb les algues… hi haurà fins i tot contacontes i un photocall divertidíssim on veurem que diria la platja si poguessi  parlar…

Açò són les imatges d’alguns dels tallers que podreu gaudir

Captura de pantalla 2014 07 21 a las 16.26.34 580x189 La fira de sensibilització i conscienciació ambiental arriba demà a la Pobla dels Farnals

Etiquetas

Si te gusta el artículo, ¡compártelo!!

Sobre el autor

Author Gravatar
La Dipu En la Red

Artículos relacionados