Cofrentes compta amb una nova guia virtual

Cofrentes compta amb una nova guia virtual

El Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar ha editat una nova guia turística virtual per al municipi de Cofrentes amb l’objectiu de promocionar una important destinació turística d’interior a través de dispositius mòbils com telèfons inteŀligents i tauletes.

Esta publicació digital es pot descarregar a través del codi QR disponible en l’oficina de turisme de Cofrentes i en els panells facilitats pel patronat situats en els punts d’informació d’esta població.

El codi QR permet al turista rebre informació a través del telèfon inteŀligent o la tauleta, i així pot fer consultes, estudiar rutes i fer reserves per correu electrònic o en la web dels diversos hotels i restaurants que apareixen en la guia.

La guia compta amb 60 pàgines dividides en diversos apartats que oferixen una descripció general del poble i amb seccions dedicades a la història, natura, salut i benestar, patrimoni, rutes turístiques, festes i gastronomia.

A més, la publicació oferix informació pràctica sobre allotjament, restaurants, empreses de turisme actiu, telèfons d’interés, mapa i guia de carrers.

Descàrregues de plans turístics, fotografies, vídeos, galeries dinàmiques d’imatges i hiperenllaços són algunes de les ferramentes amb què compta esta guia útil.

La guia de Cofrentes s’unix a les nou ja editades pel Patronat Provincial de Turisme dels municipis de Cullera, Gandia, Xàtiva, el Puig de Santa Maria, Sagunt, Oliva, Llíria, Canet d’en Berenguer i Bocairent.

Etiquetas

Si te gusta el artículo, ¡compártelo!!

Sobre el autor

Author Gravatar
La Dipu En la Red

Artículos relacionados