Alzira i Nàquera donen a conéixer la seua oferta turística en l’Oficina de Promoció Provincial

Alzira i Nàquera donen a conéixer la seua oferta turística en l’Oficina de Promoció Provincial

Alzira i Nàquera donen a conéixer la seua oferta turística en l’Oficina de Promoció Provincial de la Diputació de València, situada al carrer Poeta Querol , sense número, de la ciutat de València (baix del Teatre Principal).  

L’anomenat «Racó dels pobles» acosta a la ciutat de València els principals atractius turístics de les dues localitats, del 3 al 6 de setembre.  

Alzira informa dels principals atractius turístics com ara el centre històric de «la Vila», Bé d’Interés Cultural, el paratge de «la Murta», patrimoni natural i cultural, el Museu Municipal i les nombroses rutes turístiques com ara la Ruta dels Monestirs que es pot recórrer per etapes.  

Nàquera promociona sobretot la seua naturalesa, que es pot descobrir amb les rutes turístiques i senderistes. A més, en l’Oficina s’oferix informació de la serra Calderona.  

L’oficina romandrà oberta de dimecres a divendres de 10 a 19 h ininterrompudament, i dissabte al matí, des de les 10 fins a les 14 h. Promoció durant tot l’any   Més de 60 municipis donaran a conéixer enguany la seua oferta turística a visitants, turistes i ciutadans de la ciutat de València. Cada setmana, un municipi o mancomunitat disposarà de l’espai promocional per a exposar la seua oferta i promocionar els seus productes turístics.  

Entre els mesos de setembre i desembre promocionaran els seus productes turístics les mancomunitats de la Canal de Navarrés, el Racó d’Ademús i els municipis de Sueca, Cheste, Carcaixent, Utiel, Chiva, Quesa, Agullent, Xirivella, Bocairent, Casinos, Alaquàs, el Mareny de Barraquetes, Requena i Canet d’en Berengue. 

Captura de pantalla 2014 09 03 a las 16.52.01 Alzira i Nàquera donen a conéixer la seua oferta turística en lOficina de Promoció Provincial

Etiquetas

Si te gusta el artículo, ¡compártelo!!

Sobre el autor

Author Gravatar
La Dipu En la Red

Artículos relacionados