Alpuente dóna la benvinguda a la Ruta de la Salut

Alpuente dóna la benvinguda a la Ruta de la Salut

L’Àrea de Benestar Social i Educació porta la Ruta de la Salut a trenta municipis de la província.

En arribar a Alpuente, els veïns de la comarca dels Serrans donaren la benvinguda als metges, infermeres i dietistes de la Ruta de la Salut, perquè s’acostare no sols des d’esta vila, sinó també des dels poblets pròxims per a fer-se un revisió i escoltar els consells mèdics.  

En esta ocasió, el circuit de la ruta es va instaŀlar en l’antic coŀlegi, siti en la carretera d’Alpuente a la Yesa, on als majors de la zona, alguns d’ells nonagenaris, se’ls va revisar la vista i la boca, se’ls va prendre la tensió, se’ls féu la prova per al mesurament de la glucosa en la sang i inclús es varen atrevir amb l’exercici físic.  

Per la seua banda, els professionals de l’Hospital General varen poder disfrutar d’esta vila medieval envoltada d’un entorn natural de gran bellesa, que se situa al sud de la serra de Javalambre.   Hui arribarà la ruta a Ontinyent i demà al Palomar.  

Captura de pantalla 2014 09 30 a las 15.18.37 580x358 Alpuente dóna la benvinguda a la Ruta de la Salut

 

Més informació en el blog de la Ruta de la Salut

Etiquetas

Si te gusta el artículo, ¡compártelo!!

Sobre el autor

Author Gravatar
La Dipu En la Red

Artículos relacionados