Arranca amb força l’escola d’atletisme del València, Terra i Mar

Arranca amb força l’escola d’atletisme del València, Terra i Mar

L’escola del Club d’Atletisme València, Terra i Mar va presentar ahir la nova temporada 2014-15 en les pistes de l’Estadi del Túria i s’erigix com la més nombrosa d’Europa, segons afirma la International Association of Athletics Federations (IAAF).

Cal destacar que la temporada passada el club patrocinat per la Diputació de València superà els set-cents alumnes, i enguany «havem passat dels vuit-cents, la qual cosa suposa una progressió impressionant» —ha assenyalat Rafael Blanquer, president del CA València, Terra i Mar.  

Aprenentatge i desenvolupament El club d’atletisme presenta una escola consolidada i amb fonaments ferms, i seguix un programa de treball que s’adapta en cadascuna de les diferents etapes de desenvolupament i maduració física i psicològica dels alumnes.  

L’aprenentatge tècnic i el desenvolupament harmònic de les qualitats de cada escolar són els objectius presents en totes les sessions. Per tot això, és fonamental transmetre valors i hàbits de vida saludables i millorar l’autoestima dels alumnes que entren a l’escola a partir dels cinc anys i estan supervisats per entrenadors diplomats per la RFEA.  

Un planter de tècnics de luxe

La plantilla tècnica del València, Terra i Mar es reforça cada any i busca adaptar cada etapa al creixement de l’alumne oferint una especialització en arribar als 13 anys.   Açò és possible gràcies al treball de professorat com Niurka Montalvo, Martina de la Puente, Marta Fernández de Castro i Tacko Diouf, entre altres, referents absoluts per a esta especialització.  

Per descomptat, tots ells estan capitanejats pel director de l’escola, Manuel Arnàs, que veu com un projecte iniciat fa més de dotze anys amb poc més de cinquanta alumnes ha crescut fins a arribar a la xifra impensable de vuit-cents alumnes en esta temporada.

Rafael Blanquer: «Hem tocat sostre» El president, Blanquer, es va mostrar orgullós del paper fonamental de leEscola en l’estructura del club esportiu: «Hem aconseguit que catorze alumnes de l’escola estiguen integrats en el primer equip, i esperem aportar-ne un més enguany». Enguany, el club ha aconseguit registrar un nou èxit d’alumnes inscrits i, per a Blanquer, «hem de posar sostre, ja que hem de donar qualitat als nostres alumnes i no massificar en excés».

Etiquetas

Si te gusta el artículo, ¡compártelo!!

Sobre el autor

Author Gravatar
La Dipu En la Red

Artículos relacionados