Xàtiva promociona el Castell i les Falles a Fitur

Xàtiva promociona el Castell i les Falles a Fitur

La ciutat de Xàtiva presentarà la seua oferta turística i cultural, del 28 de gener a l’1 de febrer, a la Fira Internacional del Turisme, Fitur 2015.  

El Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar acollirà Xàtiva en el seu espai expositiu, on presentarà una variada i completa oferta turística als visitants del certamen.  

En esta edició, Xàtiva presentarà la visita virtual 360º del Castell i promocionarà la festa de les Falles, ja que enguany se celebra el 150 aniversari de la primera falla de la capital de la Costera.  

En esta edició promocionarà també el «Concurs d’arròs al forn» i les «Gastrofestes», que se celebraran el 25 d’abril a Xàtiva.   A més, en l’espai expositiu de Xàtiva es distribuiran publicacions turístiques dels principals atractius patrimonials de la capital de la Costera.  

Ofertes turístiques

Fitur, a més, es presentarà un nou catàleg d’ofertes turístiques a preus accessibles per a tots els visitants. Entre les distintes ofertes turístiques de Xàtiva destaquen les següents:   Gastronomia al Castell de Xàtiva per 15 €/persona. Inclou una visita guiada al Castell i dinar al restaurant El Mirador del Castell.  

Arqueologia familiar per 10 €/persona. Inclou una activitat en el taller d’Arqueologia a la Costa del Castell, materials d’excavació i ambientació.  

Ruta Xàtiva monumental des de 6 €/persona. Inclou la visita a la col·legiata basílica de Santa Maria i al Museu Municipal.  

Escapada gastronòmica des de 165,5 €/persona. Inclou un sopar marinat amb allotjament i desdejuni a l’Hotel Mont Sant.  

Descobrix Xàtiva des de 99 €/dues persones. Inclou una nit d’allotjament en habitació doble, desdejuni, dinar i entrada al Castell.  

Ruta Castell des de 6 €/persona. Inclou un recorregut amb tren turístic pel nucli antic de la ciutat, la Costa del Castell i la visita al Castell.   Ruta de les fonts des de 6 €/persona. Inclou un passeig per Xàtiva visitant les fonts, les places i els carrers del nucli antic.  

València, Terra i Mar a Fitur

El Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar participarà en la Fira Internacional del Turisme Fitur 2015, amb l’objectiu de promocionar els productes turístics més importants de la província de València en dues grans àrees temàtiques: turisme de sol i platja i turisme d’interior.  

L’estand del Patronat de Turisme comptarà amb la presència destacada dels municipis de Xàtiva, Gandia, Cullera, Oliva, Sagunt i Canet d’En Berenguer.  

Etiquetas

Si te gusta el artículo, ¡compártelo!!

Sobre el autor

Author Gravatar
La Dipu En la Red

Artículos relacionados