Ja està en marxa la campanya“Per unes Platges Sostenibles 2015” de la Diputació de Valencia

Ja està en marxa la campanya“Per unes Platges Sostenibles 2015” de la Diputació de Valencia

Ja està en marxa la campanya“Per unes Platges Sostenibles 2015”,en la qual es posa a disposició dels usuaris, mitjançant el Servei de Neteja de Platges de la Diputació, cendrers fets amb material ecològic, que s’ancoren fàcilment en l’arena i que finalment han de dipositar-se en la paperera més pròxima.

Els cendrers, que es reposaran diàriament durant els mesos de juliol i agost, es distribuiran gratuïtament a través de dispensaris que estaran ubicats en els punts d’accés a les distintes platges que neteja la Diputació.

Olora, tasta, escolta, toca, mira… cinc sentits per a disfrutar I cuidar de les nostres platges.

 

Etiquetas

Si te gusta el artículo, ¡compártelo!!

Sobre el autor

Author Gravatar
La Dipu En la Red

Artículos relacionados