Fira de Juliol de València 2015

Fira de Juliol de València 2015

La Fira de Juliol va nàixer al 1871 com una iniciativa de l’Ajuntament per reforçar l’oferta lúdica i atraure gent a la ciutat en un període que moltes persones aprofitaven per marxar fora de vacances. La intenció era dotar a València d’un esdeveniment en clau pròpia que donara vida, que fóra un reclam pels forasters i un incentiu per quedar-se ací pels valencians i les valencianes

Per a esta fira, per ser la primera de les actuacions que faré com a regidor, considere oportú presentar-me. Sóc Pere Fuset, enguany m’estrene com a regidor de Festes, i ho faig volent recuperar aquell esperit fundacional de la fira: atraure la gent, el talent, la pólvora i la música cap a València, perquè, en juliol, València és festa.

De la mateixa manera, és de justícia mencionar, per circumstàncies evidents, a l’anterior regidor Francisco Lledó i el seu equip ja què esta fira ha sigut dissenyada i programada des del seu criteri. Per això, he volgut respectar eixe treball previ i donar continuïtat a la fira tal i com s’havia ideat, com no podia ser d’altra manera.

En la València del canvi, les festes seran un element clau. Les festes han de ser l’altaveu a través del qual la nostra identitat col·lectiva, el nostre talent i la nostra cultura s’expressen al món sencer. Eixe és el meu primer objectiu per a estos quatre anys, el segon…que este juliol feu comboi i vingueu a València, que està de fira:)

Ací pots consultar tota la programació

371x500cartel 336x499 Fira de Juliol de València 2015

Etiquetas

Si te gusta el artículo, ¡compártelo!!

Sobre el autor

Author Gravatar
La Dipu En la Red

Artículos relacionados