El Gran Fons de Paterna bat rècord de participants

El Gran Fons de Paterna bat rècord de participants

El circuit de Carreres Populars de la Dipu va celebrar ahir l’antepenúltima carrera del calendari amb el Gran Fons de Paterna, una clàssica prova de l’atletisme popular valencià que, per segon any consecutiu, va batre rècord de participants. 

Un total de 2.127 corredors van creuar la línia de meta en una altra gran exhibició del CA Serrano, club amfitrió de l’esdeveniment. L’equip de l’empresa càrnica va alinear els seus millors corredors i, encara que se li va escapar el triomf masculí, va copar la resta dels pòdiums absoluts.

L’argentí establit des de fa anys a Espanya, Miguel Barzola, es va colar en la festa dels Serrano amb un ritme estratosfèric que va deixar sense opcions el segon classificat, matemàticament vencedor del circuit, Jaouad Oumellal.

La tercera posició la va obtindre Ouais Zitane, encara lluny del seu millor temps per la lesió que ha patit aquesta temporada.

Pel que es refereix a les categories masculines, l’atleta dels Sitges de Burjassot, Julián Ramírez, es va imposar en la categoria de Veterans A, Yassine Elrhabi del Paterna Runners en Júniors, Óscar Peris del CA Xàtiva va véncer en Promeses, Jorge Tomás en Veterans B i Salvador Pons es va alçar amb el triomf en Veterans C.

En dones, Marta Esteban va reaparéixer en el Circuit i va aconseguir la victòria absoluta amb un temps de 53’41″ minuts.

Captura de pantalla 2015 09 28 a las 16.13.41 580x324 El Gran Fons de Paterna bat rècord de participants

Quasi dos minuts després arribava Irene Espí, que ja s’assegura el triomf de l’edició del Circuit de la Dipu. El pòdium absolut el va completar una altra corredora de Serrano, Isabel Checa.

Carmen Sala, Mª Antonia Serrano i Mª José Miguel van certificar una nova victòria en les seues categories de Veteranes. Per la seua banda, Sara Ruiz de Sola i Carmen Solanes van copar les categories Júnior i Promeses respectivament.

Després del Gran Fons de Paterna, el torneig de la Diputació torna amb la Volta a Peu del Far de Cullera, que se celebrarà el pròxim 25 d’octubre.

Etiquetas

Si te gusta el artículo, ¡compártelo!!

Sobre el autor

Author Gravatar
La Dipu En la Red

Artículos relacionados