Els Reis també parlen valencià

Els Reis també parlen valencià

La campanya ‘Els Reis també parlen valencià’  invita enguany els xiquets a escriure la seua carta a Ses Majestats d’Orient en valencià, a través de la distribució de 120.000 cartes en esta llengua en centres educatius, llibreries i biblioteques.

Es tracta d’una iniciativa impulsada per Edicions Bromera i Tàndem Edicions que té com a objectiu, a més del foment de l’ús del valencià, promoure la lectura en la nostra llengua entre els més menuts.

El ‘cantacançons’ Dani Miquel ha col·laborat en la campanya protagonitzant un espot en Youtube en el que anima a utilitzar el valencià en les cartes als Reis i apunta al llibre com “opción ideal” per a fer un regal.

La carta als Reis inclou consells i orientacions elaborats per pedagogs i dirigits als pares per a facilitar l’elecció dels llibres més adequats per als xiquets en funció de la seua edat.

Entre altres títols, Tàndem ha publicat ‘La màgia del Nadal’, de Francesc Gisbert; ‘Feliu, rei dels ovelles’, d’Olivier Tallec; ‘Les menudes (i grans) emocions de la vida’, de Montse Gisbert, així com ‘Les aventures del mag Xativon’, de Lluís Miret

En Bromera destaquen ‘Per molts anys! , llibre-disc de Dani Miquel; ‘Crea els teus propis titelles’, de Marta Ribón; ‘De quet color son els besos?’, de Va arruixar Bonilla; ‘La maleta dels descobriments’, d’Isabelle Chauvert; ‘El meu malson favorit’, de María Solar, i la nova col·lecció de poesia ‘Rimar i somiar

Etiquetas

Si te gusta el artículo, ¡compártelo!!

Sobre el autor

Author Gravatar
La Dipu En la Red

Artículos relacionados