Otos, Atzeneta d’Albaida i El Palomar acosten la seua oferta turística a València

Otos, Atzeneta d’Albaida i El Palomar acosten la seua oferta turística a València

Otos, Atzeneta d’Albaida i El Palomar mostren, del 16 al 19 de desembre, els seus principals atractius turístics en l’Oficina de Promoció del Patronat de Turisme, situada en el baix del Teatre Principal de València.

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, ha visitat aquest matí l’Oficina amb els alcaldes d’Otos, Mario Mira, Atzeneta d’Albaida, José Descals i El Palomar, Jordi Vila.

La diputada ha donat la benvinguda als tres municipis i ha destacat que “aquesta setmana donem a conèixer i promocionem tres localitats de la comarca de la Vall d’Albaida per a oferir als visitants una oferta completa i complementària i ho fem en el centre de València, un punt estratègic pel qual passen milers de persones cada dia”.

A més, la diputada ha aprofitat la visita per a intercanviar impressions amb els alcaldes i conèixer les possibilitats turístiques de la zona.Per la seua banda, l’alcalde d’Otos ha explicat que “volem promocionar la nostra ruta dels rellotges, ja que Otos és un dels municipis espanyols que més rellotges té i que es poden observar a través d’un itinerari turístic”

El responsable municipal d’Atzeneta d’Albaida ha assenyalat que “el nostre municipi compta amb una important artesania i en el museu es mostra la relacionada amb la pedra, les campanes i l’espart. A més, oferim naturalesa, rutes turístiques i l’oportunitat de passar uns dies gaudint dels nostres atractius”.

L’alcalde del Palomar, Jordi Vila, vol aprofitar aquests dies per a promocionar el millor del seu municipi “es Castell de Carrícola, la senda del Castell, naturalesa i patrimoni en aquesta oficina tan ben situada i per la qual passen turistes i valencians cada dia”.

Otos ofereix informació de la seua Ruta dels Rellotges, del seu patrimoni com l’Església Parroquial i el Palau del Marqués de San José i la seua naturalesa de la Serra del Benicadell i el Paratge del Camí del Pou.

Atzeneta d’Albaida mostra principalment les seues rutes urbanes com la ruta de l’aigua i les seues senderes com l’itinerari del Benicadell i la “ruta del Castell” i El Palomar promociona el seu patrimoni històric artístic com Castell, l’Ermita i l’Església de Sant Pere Apòstol.

L’Oficina romandrà oberta de dimecres a divendres al matí de 10:00 a 14:30 i a la vesprada, de 16:00 a 19:00 i el dissabte, des de les 10:00 fins a les 14:00.

Captura de pantalla 2015 12 16 a las 16.01.12 580x377 Otos, Atzeneta dAlbaida i El Palomar acosten la seua oferta turística a València

 

Etiquetas

Si te gusta el artículo, ¡compártelo!!

Sobre el autor

Author Gravatar
La Dipu En la Red

Artículos relacionados