Els alumnes de Viticultura realitzen un tast de cava en la recepció nadalenca de la Diputació

Els alumnes de Viticultura realitzen un tast de cava en la recepció nadalenca de la Diputació

Els alumnes de l’Escola de Viticultura i Enologia de l’Escola Félix Jiménez, propietat de la Diputació de València, s’han traslladat avui des del seu habitual centre d’estudis a Requena fins a la seu de la institució provincial a València per a oferir un tast del cava que s’elabora en els cellers de l’escola.

El tast s’ha realitzat durant la tradicional recepció de Nadal en la qual el president Jorge Rodríguez i la resta de la corporació han felicitat les festes els funcionaris de la Diputació.

Tant Jorge Rodríguez com la diputada d’Educació, Mercedes Berenguer, han felicitat als alumnes i professors de l’escola de Requena pel treball que duen a terme i que avui ha sigut molt valorat pels assistents a la recepció nadalenca.

Amb Jorge Rodríguez i mercès Berenguer han estat els diputats Toni Gaspar, Pepe Ruíz, Conxa Garcia, Diana Morant, Pablo Seguí, Isabel García, Mamen Peris, José Enrique Aguar, Remedios Avia, Evarist Aznar i Javier Berasaluce.

El director de l’escola, Pedro Navarro, acompanyat pels coordinadors dels cicles de vins i de forestals, ha explicat que el cava que han presentat és una brou de la collita del 2011 que han elaborat els alumnes des de la collita d’aquell any, passant pels processos de fermentació de cava fins a arribar a l’embotellat i el descorche d’avui en la Diputació.

Captura de pantalla 2015 12 22 a las 17.30.29 580x337 Els alumnes de Viticultura realitzen un tast de cava en la recepció nadalenca de la Diputació

 

Si te gusta el artículo, ¡compártelo!!

Sobre el autor

Author Gravatar
La Dipu En la Red

Artículos relacionados