El Reis Mags arriben demà a València

El Reis Mags arriben demà a València

Ses Majestats d’Orient els Reis Mags arriben al port de València el dimarts 5 de gener de 2016 a les 17:00 hores.

La cavalcada comença a les 18:00 hores, i es tracta de l’últim gran esdeveniment del Nadal a València. 

Els xiquets de València poden anar a veure els Tres Reis Mags al centre de la ciutat. A més, en la Cavalcada dels Reis Mags desfilaran precioses carrosses amb centenars de personatges fantàstics.

Des del port de València els Reis Mags es desplaçaran fins a l’Alameda des d’on, a les 18:00 hores eixirà la cavalcada que recorrerà els carrers de la ciutat de València pel seu itinerari habitual.

 

Recorregut de la Cavalcada de Reis de València

El recorregut de la Cavalcada dels Reis Mags 2016 a València, és el següent: Carrers Justícia, General Palanca, General Tovar, Paz, plaça de la Reina, Sant Vicent, plaça de l’Ajuntament i Marqués de Sotelo.

La Cavalcada de Reis Mags 2016 a València mantindrà en esta edició els elements tradicionals, amb la presència dels tres Reis d’Orients i els seus seguicis, però la desfilada inclourà també grups d’animació, com també altres elements artístics i relacionats amb la ciència.

Disfruta d’una vesprada i una nit úniques i no et perdes ni un sol minut d’este esdeveniment tan entretingut i màgic. Descobrix tots els esdeveniments amb xiquets a València. 

Etiquetas

Si te gusta el artículo, ¡compártelo!!

Sobre el autor

Author Gravatar
La Dipu En la Red

Artículos relacionados