El València Club d’Atletisme aconsegueix la 23ª Copa de la Reina

El València Club d’Atletisme aconsegueix la 23ª Copa de la Reina

El C.A. València Terra i Mar ha aconseguit el seu vintè tercer títol de Copa de la Reina anit en el Palau Luis Puig de València. Un fet sense precedents en la història de l’atletisme espanyol. El conjunt de Rafael Blanquer es va alçar amb el triomf en sis de les tretze proves disputades, a més de tres segons posats i quatre tercers, sumant un total de 93 punts.


Per la seua banda, el FC Barcelona amb 86.5 punts, va estar sempre molt prop de l’equip valencià i el Platges de Castelló amb 68 punts, amb prou faenes van tenir opcions, finalitzant en segona i tercera posició, respectivament.Una vegada finalitzada la competició, es va fer lliurament dels trofeus per part de les institucions valencianes, representades en aquesta ocasió pel Director General d’Esports de la Generalitat Valenciana, Josep Miquel Molla; la Regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, María Teresa Girau i María Ángeles Medrano, Directora d’Esports de la Diputació de València.

CLASSIFICACIÓ FINAL 

EQUIPS PUNTS
Valencia Club de Atletismo 93
F.C. Barcelona 86.5
Playas de Castellón 68
At. San Sebastián 50.5
Simply-Scorpio 71 47
AA Catalunya 43
A.D. Marathon 40
Giulia Us Pamplona AT 38

 

 

Etiquetas

Si te gusta el artículo, ¡compártelo!!

Sobre el autor

Author Gravatar
La Dipu En la Red

Artículos relacionados