Les màquines de la Diputació de València comencen a preparar les platges

Les màquines de la Diputació de València comencen a preparar les platges

L’Àrea de Medi ambient ha iniciat aquesta setmana els treballs de tractament de les arenes i de les platges de pedres de la costa valenciana, amb la finalitat de preparar la zona marítima de cara a la temporada estival.

Durant els últims tres mesos, els mecànics-conductors de Medi Ambient, en col·laboració amb el personal del Parc Mòbil Provincial, han acondicionat les màquines afectades pel desgast provocat per l’efecte corrosiu del mar.La campanya de primavera, que va començar dilluns passat, 15 de febrer, se centra en batre l’arena de les platges perquè els rajos UV solars desactiven els fongs i altres organismes nocius.

El principal objectiu és que la zona marítima estiga a punt per a les vacances de Falles i Setmana Santa. 

D’altra banda, també ha començat la neteja de les platges de pedres. Per a açò, la Diputació ha dissenyat i fixat en els remolcs un dispositiu que consisteix en una xapa d’acer regulable mitjançant un sistema hidràulic, que permet netejar la platja al mateix temps que es col·loquen les pedres d’una forma més còmoda per als banyistes. 

Captura de pantalla 2016 02 17 a las 16.14.26 580x428 Les màquines de la Diputació de València comencen a preparar les platges

Etiquetas

Si te gusta el artículo, ¡compártelo!!

Sobre el autor

Author Gravatar
La Dipu En la Red

Artículos relacionados